(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
"Mexická" fazolačka
Potřebné ingredience
vývar z uzeného masa, plechovka červených fazolí (u nás chilli), protlak, hladká mouka, klobása, bílá (slovenská paprika), cibule
Postup přípravy
Na trošce oleje zesklovatíme cibuli, přidáme 3 lžíce hladké mouky. Zalijeme vývarem, přidáme protlak, necháme provařit. Na pánvi opečeme klobásu nakrájenou jak je komu libo, přidáme na proužky nakrájenou papriku a chvíli opékáme společně. I s tukem z klobásy přidáme do polévky a na konec do hrnce přidáme i fazole.
Já už nevařím, jen prohřeju , aby z fazolí nebyla kaše.
Já už nevařím, jen prohřeju , aby z fazolí nebyla kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé